TOP

Νέα



Ημερίδα Κρίκου Ζωής 21.3.2015 ” Κληρονομικά Μεταβολικά Νοσήματα : Συμβάλλοντας στην καλύτερη έκβαση”
0

Αγαπητό Μέλος του Κρίκου Ζωής

 

Στις 21 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η 3η ετήσια ημερίδα του Συλλόγου μας στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσ/νίκης με τίτλο” Κληρονομικά Μεταβολικά Νοσήματα :  Συμβάλλοντας στην καλύτερη έκβαση”.

 

Παρακαλώ δείτε  εδώ: http://krikoszois.gr/files/20150217210416_krikos%20zois%202015%20prosklisi%20+programa.doc την συναπτόμενη επιστολή καθώς και το προκαταρτικό πρόγραμμα.  Για όσους υπήρχε ταχυδρομική διεύθυνση, στάλθηκε ταχυδρομικά οπότε ορισμένοι από σας θα έχετε ήδη ενημερωθεί.   

Για καλύτερη οργάνωση και κάλυψη των αναγκών θα πρέπει να γνωρίζουμε εγκαίρως  (ιδανικά μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου):

1)      Τον αριθμό των μελών που σχεδιάζουν να παρακολουθήσουν την ημερίδα,

2)      Τον αριθμό των συμμετεχόντων που θα χρειαστεί  τροφή με χαμηλή περιεκτικότητα πρωτεϊνης,

3)      Τον αριθμώ των μελών που επιθυμούν να κάνουν χρήση της δυνατότητας μεταφοράς από και προς Αθηνά με λεωφορείο που θα ναυλωθεί από το Σύλλογο,

4)       Τον αριθμό των μελών που επιθυμούν κράτηση σε ξενοδοχείο για διανυκτέρευση (με κόστος μέχρι 50 ευρώ)

Γι’αυτό σας παρακαλούμε θερμά να μας ενημερώστε εγκαίρως για τα παραπάνω.

Με όποιο τρόπο επικοινωνίας και αν επιλέξετε (τηλ,sms,e-mail), (για όσους από σας δεν το έχετε κάνει ήδη) θα επιθυμούσαμε να παράσχετε πλήρη στοιχεία επικοινωνίας (Ονοματεπώνυμο , Διεύθυνση, Σταθερό και Κινητό Τηλέφωνο, e-mail, Νόσος)  καθώς αυτό θα βοηθήσει την προσπάθεια επικαιροποίησης του αρχείου των μελών του Συλλόγου.  

Έχουν προσκληθεί καταξιωμένοι ομιλητές με εμπειρία στα θέματα που θα αναπτυχθούν και θεωρούμε τη συμμετοχή σας τιμητική και καθοριστική για την επιτυχία της ημερίδας.

 

Επιπλέον, όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα μετά την ημερίδα θα γίνει συνέλευση των μελών που θα αποτελέσει ευκαιρία για ουσιαστική συζήτηση μελών από διάφορα μέρη της Ελλάδας. 

 

 

Με εκτίμηση

 

Το Διοικητικό Συμβουλίου του ΚΡΙΚΟΥ ΖΩΗΣ