TOP

Νέα



Δημιουργία Πυρήνα Μελών Αθήνας
0

Τα τελευταία χρόνια και μέσα από την πρωτοφανή κρίση που βιώνουμε στον τόπο μας, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εντάθηκαν, οι προκλήσεις πολλαπλασιάστηκαν και το περιβάλλον γίνεται ολοένα και πιο εχθρικό στον τομέα της διάγνωσης, της θεραπείας, της περίθαλψης.  Ο ρόλος των συλλόγων μπορεί και πρέπει να αναβαθμιστεί.  Και στην Ελλάδα πλέον άρχισε να διαφαίνεται αυτό που σε άλλες χώρες της Ευρώπης είναι ήδη δεδομένο και θεσμοθετημένο δηλ. οι ασθενείς και οι Σύλλογοι που τους εκπροσωπούν, να αντιμετωπίζονται ως ισότιμοι παίκτες και συνομιλητές στον διάλογο για την διαμόρφωση και βελτίωση των συστημάτων υγείας και να δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να είναι οι δράσεις μας πιο αποτελεσματικές.

Αυτές τις εξελίξεις θέλουμε και πρέπει ως Κρίκος Ζωής να τις εκμεταλλευτούμε και προς αυτήν την κατεύθυνση κινούνται οι δράσεις του Συλλόγου και ακόμα πιο έντονα τους τελευταίους μήνες. Για να το επιτύχουμε χρειάζεται να επαναπροσδιορισθούν και να συσφιχθούν οι σχέσεις μεταξύ των μελών. Ο Κρίκος χρειάζεται την ενεργή συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων μελών. Την τακτική και συχνή επικοινωνία. Με αυτόν τον γνώμονα αποφασίσαμε την δημιουργία ενεργών πυρήνων συνεργασίας σε κάθε μεγάλη πόλη ξεκινώντας από το κέντρο των εξελίξεων, την Αθήνα. 

Διάβάστε την επιστολή-πρόσκληση εδώ http://www.krikoszois.gr/files/20140223113327_%20%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CF%8E%CE%BD-.docx



Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.
Παρακαλώ, κάντε login για να προσθέσετε σχόλια